måndag 10 december 2012

Sexikon - Samantha Fox

Gick förbi pocketshop häromdagen i jakt på julklappar och såg att Anders Tengner släppt en bok om tiden på tidningarna Okej och Rocket.

Själv missade jag sällan ett nummer av tidningen Okej på 80-talet. Dels för reportagen om hårdrocksband som Kiss, Motley Crue och WASP, men framförallt för att de ofta skrev om Samantha Fox.

Samantha Fox var glamourmodellen som bytte karriär från nakenmodell till popsångerska.Till alla tonårskillars lycka så användes bilderna från hennes modellkarriär flitigt för att promota henne som sångerska.


80-talet var också en tid då det var möjligt att publicera sexigt och naket i en poptidning som primärt riktade sig till tonåringar.

I var och varannat nummer dök det upp sexiga toplessbilder på Samantha. Skulle gissa att för oss killar som var tonåringar på 80-talet så är det nog få som inte runkat till Okejs bilder på fröken Fox.

Härliga minnen, och det var underbart att upptäcka att de gamla bilderna på henne fortfarande är rykande sexiga. Här snackar vi underbar kropp och fantastiska bröst. Tror jag ska lägga mig och nostalgirunka lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar